Sea of Thieves adventures #2 – Forts of the Forgotten

En een complete walkthrough!

Het tweede adventure, Forts of the Forgotten, is van 24 maart 2022 tot en met 7 april 2022 te spelen! In deze video kun je het complete verhaal volgen.

Forts of the Forgotten is een nieuwe adventure. Het toevoegen van adventures maakt deel uit van een meerjarenplan, zoals je in de Shrouded Islands update en de 2022 roadmap hebt kunnen lezen. Ook in onze regelmatig terugkerende videocast Tavern Talk hebben wij het over deze update gehad. Het verhaal van de Forts of the Forgotten is in ongeveer twee uur te doorlopen en het vervolgt op het verhaal van de Shrouded Islands, waarover je hier hebt kunnen lezen.

Mocht je de tijdelijk beschikbare update van Forts of the Forgotten gemist hebben, of graag weer even je kennis oprakelen, dan kun je het verhaal in bovenstaande stream bekijken en hoor je ook de eerste indrukken van YazNL, MKLD Richard, RMNiels en mij hierover.

Over Sea of Thieves

Mocht je nieuw in de game zijn en wat tips willen? In dit artikel hebben we er een heel aantal beschreven. Twijfel je of Sea of Thieves wel iets voor je is? In deze, volledig objectieve en fanboy-vrije review, hebben we 1000 dagen na de release Sea of Thieves opnieuw flink onder de loep genomen. En ten slotte, wil je graag horen hoe andere spelers over de nieuwste updates van Sea of Thieves denken? In onze regelmatig terugkerende videoshow de Tavern Talk gaan we hier uitgebreid op in!

Cheers!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments