Ben je al weer klaar voor een aardige sweepstake? Xbox lanceert er weer eentje met X-men als thema

Xbox en “X-Men ’97” zijn samengekomen om je een heel speciale Xbox Series X te brengen, verfraait met een limited edition-strip op de buitenkant, geïnspireerd op de geheel nieuwe serie en gemaakt door Marvel-schrijver Rich Douek en kunstenaar Paco Diaz. Dit spannende verhaal van twee pagina’s is exclusief voor de Xbox Series X en bevat Cyclops die de X-Men leidt in een strijd tegen Sentinels en Master Mold.

Daarnaast heeft Xbox Design Lab een set controllers gemaakt die voor jou herkenbaar zijn door de kleurstellingen van je favoriete X-Men-personages uit de serie: Wolverine, Storm, Rogue, Morph, Magneto, Jubilee, Gambit, Jean Grey, Cyclops, Beast en Bishop . Elk personage komt tot leven door middel van unieke controllerontwerpen en wordt geleverd in een op de jaren 90 geïnspireerde blisterverpakking, waardoor dit het ultieme verzamelobject is.

Fans die graag de op “X-Men ’97” geïnspireerde Xbox Series X en een van de Xbox Design Lab-personagecontrollers in handen willen krijgen, krijgen de kans om mee te doen aan de sweepstakes die worden gehost op Xbox Twitter.

Door Xbox te volgen op X (voorheen Twitter) en de officiële Xbox-sweepstakes-tweet ( #Xbox97Sweepstakes) tijdens de deelnameperiode te retweeten, kunnen fans de kans krijgen om een ​​Xbox Series X-console te winnen, geïnspireerd door X-Men ’97, Xbox Wireless Controller (deze wordt bij de console geleverd, maar wordt niet aangepast) en een Xbox Design Lab-controller geïnspireerd op X-Men ’97 Wolverine te winnen. De sweepstakes lopen exclusief van maandag 22 april 06.00 uur PST tot en met zondag 19 mei 20.00 uur PST, waardoor deelnemers voldoende tijd hebben om mee te doen aan de opwinding.

Maak je klaar om je mutantenkrachten te ontketenen met deze Xbox en “X-Men ’97” werken samen en vergeet niet de nieuwste afleveringen van “X-Men ’97” op Disney+ te bekijken, beschikbaar op je Xbox!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties