Sea of Thieves toont roadmap voor de rest van 2024

In een nieuwe video tonen de ontwikkelaars van het populaire piratenspel Sea of Thieves hun plannen voor de rest van het jaar.

In een ruim 20 minuten durende video krijgen spelers een vooruitblik op seizoen 12, 13 én 14 voorgeschoteld. Met andere woorden, de roadmap voor 2024. Mijn eerste reactie na het zien van de plannen: Wauw! Wat een hoop vette shit zit er aan te komen. Eerst maar even een korte terugblik:

Afgelopen jaar hebben we meerdere updates van Sea of Thieves gekregen. Er werd nieuwe content toegevoegd, denk aan de Monkey Island DLC. Maar er werd vooral veel geïnvesteerd in het toegankelijker maken van de game. De game van Rare heeft een flinke overhaul gekregen en het tempo waarop de game gespeeld kan worden is flink opgeschroefd. Korte speelsessies zijn sinds afgelopen jaar goed mogelijk.

Met de recente overhaul die de game gekregen heeft zou het voor de ontwikkelaars makkelijker worden om nieuwe content toe te voegen en zouden nieuwe spelers sneller wegwijs kunnen worden in de Sea of Thieves. Met de kennis van nu, namelijk dat de game ook naar andere platformen gebracht wordt, een logische en noodzakelijke stap in het doorontwikkelen en ondersteunen van de game.

Nieuwe wapens, events en meer

Sea of Thieves heeft afgelopen tijd de kwaliteit en houdbaarheid van de game goed onderhanden genomen en nu is het tijd voor een volgende stap.

In bovenstaande video zien we hoe de grote open wereld een nog fijnere zandbak wordt om in te spelen. Zo krijgen spelers komende seizoenen nieuwe wapens tot hun beschikking. Ook zijn er nieuwe manieren om als speler in de wereld van Sea of Thieves te bewegen. In de video zien we een windhoorn die gebruikt kan worden om sneller over het water te reizen, of vijanden weg te blazen. Ook zien we ziplines toegevoegd worden en kunnen spelers een grapplehook gaan gebruiken. Snelheid en speelsheid lijken de buzz-woorden te zijn geweest aan de ontwikkeltafel.

Naast nieuwe wapens, worden er ook nieuwe events toegevoegd en kunnen spelers een nieuwe compagnon op sleeptouw meenemen. En, zie ik dat nou goed? Kunnen spelers Skellies oproepen om voor hen te vechten in PvE en PvP battles?

Ga er maar eens even goed voor zitten en neem de 20-minuten durende video van Sea of Thieves tot je. Er staat een hoop te gebeuren. Kijk jij er naar uit? Ik in ieder geval wel. Cheers!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties