F1 manager 2024 aangekondigd

Jawel, aankomende zomer mogen we weer laten zien dat we het net zo goed, of beter, weten dan Toto Wolff, Zak Brown of James Vowles. F1 manager 2024 is namelijk officieel aangekondigd.

Dit keer kunnen we behalve een bestaand team kiezen en dat naar glorie leiden ook een eigen team oprichten in de Create A Team mode. Eigen liveries, elke coureur die je maar wilt en dan maar kijken of je jezelf uiteindelijk in hetzelfde illustere rijtje mag scharen tussen legendarische teams zoals Ferrari, McLaren, Red Bull, Williams en Mercedes.

Behalve deze toevoeging zegt ontwikkelaar Frontier Development dat ze nog veel meer aanpassingen en toevoegingen hebben voor deze editie van de game. Zo zit er een mentality systeem in de game voor je coureurs en staf. Dankzij dat systeem moet je ook gaan letten op motivatie van je team. Ook zullen andere teams actief gaan proberen om personeel van je te kapen, dus het zal zeker zaak zijn om iedereen zo veel mogelijk blij en tevreden te houden.

En dan zijn er ook nog aanpassingen aan de race behaviour van coureurs en zul je totaal nieuwe strategieën toe kunnen gaan passen.

Klinkt goed. Ik heb weer veel te veel uren in de game van afgelopen jaar zitten, dus ook met F1 Manager 2024 zal ik me waarschijnlijk weer vele uren gaan vermaken. Ergens aankomende zomer moet de game uit gaan komen met een verwacht prijskaartje van €34,99 voor de digitale versie. Of er ook een fysieke editie komt is nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties