Seizoen 12, uilen en zes schepen op een server in Sea of Thieves nieuwste update!

Het nieuwe seizoen van Sea of Thieves lonkt aan de horizon. Wat mogen spelers verwachten?

Update 27 april 2024; Official Content Video toegevoegd:

In een nieuwe video tonen de ontwikkelaars van onze favoriete piratengame beelden van het nieuwe seizoen. In het 12e seizoen gaat de game van Rare flink op de schop. De belangrijkste verandering is natuurlijk dat de game vanaf eind april ook op de PlayStation te spelen zal zijn. Sea of Thieves heeft sinds haar release 40 miljoen spelers zien varen en daar zullen komende maanden mogelijk weer enkele miljoenen nieuwe piraten bij komen.

Naast de crossplatform update zal er vanaf het nieuwe seizoen ook nieuwe content toegevoegd worden. Zo kunnen spelers met nieuwe wapens aan de slag en kunnen zij voortaan messen werpen op tegenstanders. Je hebt er mogelijk in de 2024 roadmap al over gelezen. Een grappige toevoeging is dat vanaf de nieuwe update spelers ook skellies kunnen oproepen om aan hun zijde te vechten. Dat gaat natuurlijk voor flink wat chaos zorgen! Uiteraard worden er ook nieuwe cosmetics toegevoegd. Als ik naar bovenstaande trailer kijk dan word ik persoonlijk wel blij van de Seared Forsaken Ashes Clothing Set. Er lijkt voor ieder wat wils.

Tenslotte is er een heel scala aan verbeteringen doorgevoerd en worden enkele vervelende bugs met aanstaande updates verholpen. Een opmerkelijke update is de terugkeer van zes schepen op de server. De afgelopen weken heeft het team meerdere tests uitgevoerd en lijkt het er op dat we vanaf eind april overstappen naar servers met zes schepen en maximaal 18 spelers op een server. Zeker vanuit een PvP-perpectief een welkome update!

Seizoen 12 van Sea of Thieves lanceert op 30 april 2024.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties