Telltale Games deelt nieuwe beelden van The Wolf Among Us 2

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat Telltale Games eindelijk het vervolg op The Wolf Among Us toonde. De game zou vervolgens in 2023 uitkomen, maar wist dit niet te halen. Vervolgens werd het behoorlijk stil, tot aan nu!

The Wolf Among Us draaide om een donker en alternatief universum wat gebaseerd is op sprookjes. Zo nemen spelers de rol op zich van Bigby, een detective die voorheen bekend stond als de Grote Boze Wolf. Op het officiële forum laat Telltale namelijk eten ondanks de stilte nog steeds bezig te zijn met het vervolg op het legendarische deel 1. En om fans een klein beetje te verwennen heeft men een aantal screenshots gedeeld.

The Wolf Among Us is ondertussen al weer 10 jaar oud. Het had weinig gescheeld of The Wolf Among Us 2 was nooit in ontwikkeling gegaan. Na succesvolle games als The Walking Dead, Game of Thrones en Tales of the Borderlands ging het bedrijf in 2018 failliet. Vervolgens werd de studio overgenomen door LCG Entertainment en kon men een doorstart maken. Afgelopen jaar kwam het bedrijf na een lange periode terug met The Expanse. Een game gebaseerd op de gelijknamige serie.

Het wordt nu dus nog even afwachten. Maar ooit mogen fans weer gaan genieten van Bigby en zijn avonturen als detective.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties