Tavern Talk Thirstday #8 – Wat brengt 2022 ons in Sea of Thieves?

Piraten OMT werd wakker met een kater, Golden Sands Outpost lijkt verdorie wel een krater!

De Sea of Thieves roadmap van 2022 is aangekondigd. Er is veel te bespreken en dus vroegen wij de piraten uit onze community om weer plaats aan de digitale tafel te nemen.

Wij zijn alweer bij de 8e editie van de Tavern Talk aangemeerd. In deze uitzending worden de messen even flink geslepen, want: de Arena mode gaat uit de game, Golden Sands Outpost is een slagveld en de Community Day was een regelrecht zooitje. We bespreken de teleurstelling die er binnen de community heerst.

Gelukkig is er ook veel goed nieuws te bespreken. De game staat op het punt om radicaal op de schop te gaan, want er gaat meer, veel meer, verhaalgedreven content toegevoegd worden. Hier hopen enkele piraten aan tafel al jaren op en de nieuwe ontwikkelingen met episodische en time-limited content voorziet ruimschoots in deze behoefte. Heb je dus zin in een goed half uur discussie over Sea of Thieves dan ga er maar eens rustig voor zitten.

Wat vindt jij van alle nieuwe ontwikkelingen die binnen de Sea of Thieves plaatsvinden? Is het terecht dat de Arena mode uit de game gehaald wordt? En wordt jij ook zo enthousiast van meer lore in Sea of Thieves?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments