Nog voordat de game écht multiplatform uitgebracht wordt, weten de ontwikkelaars van Rare nog even een flinke mijlpaal aan te tikken.

Maar liefst 40 miljoen spelers hebben Sea of Thieves gespeeld op Xbox, Windows 10 en Steam! Laat het nog even tot je doordringen: 40 miljoen spelers! In hun persbericht laat het team van Rare weten dat deze indrukwekkende prestatie niet mogelijk zou zijn geweest zonder ‘de geweldige en gastvrije community die blijft verrassen met hun creativiteit en avonturen op zee’ (Red: namens XBNL, graag gedaan, Joe!).

De mijlpaal haalt het team niet voor niets natuurlijk. Want sinds de lancering heeft het team van Rare meer dan honderd gratis updates uitgebracht en zijn ze nog lang niet klaar met de game. Zo staat seizoen 12 voor de deur en staat de game op het punt om ook op de PlayStation 5 uitgebracht te worden.

Voordat het zover is, wordt de mijlpaal van 40 miljoen spelers gevierd met een speciaal Gold & Glory Weekend, waarin spelers kunnen profiteren van extra beloningen en bonussen. Dit is een perfecte gelegenheid voor spelers die nog bezig zijn met het voltooien van de 100 levels van seizoen 11 om extra Renown, goud, reputatie en meer te verdienen. Het Gold & Glory Weekend staat gepland van 19 tot 22 april 2024.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties