The Callisto Protocol spin-off aangekondigd

Die hadden we even niet aan zien komen. Een spin-off van het merendeels verguisde The Callisto Protocol. Een deel van van de ontwikkelaars van Striking Distance is er druk mee bezig. De game heet Project Birdseye.

Ok, Project Birdseye is een werknaam, de echte titel van de game is nog onbekend. Wat we wel weten is dat deze game door een klein deel van Striking Distance wordt gemaakt en dat de rest van die studio bezig is met een nieuwe volwaardige game. De game zal zich wel gaan afspelen in Black Iron Prison, maar in plaats van een horror game wordt dit een roguelike.

We zijn verheugd om jullie te vertellen waar we momenteel aan werken. Aangezien het nog steeds in ontwikkeling is noemen we het intern Project Birdseye. Het is onze visie op een snelle roguelike ervaring binnen de Black Iron Prison.

Vorig jaar is een klein groepje van ons begonnen aan passion project dat voortkomt uit onze obsessie met snel op te pakken, maar moeilijk te bedwingen roguelikes. We houden van de wereld die we gemaakt hebben voor The Callisto Protocol en we willen in die wereld blijven spelen en Black Iron Prison is de ideale toekomstige speelwereld voor onze visie.

Echt heel veel informatie is er verder dus nog niet. Een releasedatum of voor welke consoles de game gaat worden is niet bekend. Wel stoer is het dat ze onlangs alle kritiek op The Callisto Protocol gewoon doorwerken aan dat universum. Stiekem hoop ik ooit nog op een Callisto Protocol 2, want ik heb uitstekend vermaakt met het eerste deel.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties