Er is weer een nieuwe batch met games voor Xbox Game Pass aangekondigd. Wat mag je komende weken verwachten?

Vanaf vandaag kun je al met Like A Dragon: Ishin (Cloud, Console, en PC) aan de slag. Neem het zwaard op als Sakamoto Ryoma en ga naar Kyoto om de moordenaar van je vader te vinden, maak jezelf vrij van een geframede moord, en herstel je eer. Daarmee breng je een einde aan het samurai-tijdperk en verander je voor altijd de toekomst van Japan. Trek je zwaard en sluit je aan bij de revolutie in dit verhitte historische avontuur.

Benieuwd naar Like A Dragon: Ishin!? Je leest de XBNL-review hier.

Binnenkort beschikbaar

F1 Manager 2023 (Cloud, Console, en PC)19 oktober. Neem elke beslissing in F1 Manager 2023. Beheer elk aspect van je gekozen F1-team vanuit je hoofdkwartier tot de garage en van de pitstraat tot het podium. Ga de strijd aan voor de hoogste eer in de motorsport, en maak de split-second beslissingen die het verschil kunnen maken tussen winst en verlies. Je nalatenschap begint hier.

Lees de XBNL-review van F1 Manager 2023 hier.

Cities: Skylines II (PC) – 24 oktober. Beschikbaar op dag één met PC Game Pass: Bouw een stad vanaf de grond op en verander het in een bloeiende metropool in het langverwachte vervolg op de smash-hit city-building game. Met diepe simulatie, een levende economie, en meer realistische functies dan ooit tevoren, biedt Cities: Skylines II wereldbouw zonder grenzen.

Dead Space (Cloud, PC, en Xbox Series X|S) EA Play – 26 oktober. Net op tijd voor Halloween: Game Pass Ultimate en EA Play leden kunnen de nachtmerrie aan boord van de USG Ishimura onder ogen zien en zijn duistere geheimen ontrafelen in de sci-fi survival horror klassieker Dead Space.

Lees de XBNL-review van Dead Space hier.

Frog Detective: The Entire Mystery (Cloud en Console) – 26 oktober. Speel als De Detective in drie gekke mysteries! Aanwijzingen vinden en verdachten ondervragen is slechts een deel van het werk voor zo’n ervaren kikker. Frog Detective: The Entire Mystery is een verzameling van alle drie de Frog Detective zaken.

Mineko’s Night Market (Cloud, Console, en PC) – 26 oktober. Welkom in Mount Fugu, een gezellig Japans geïnspireerd dorpje met een groot mysterie om te ontrafelen. Sluit je aan bij Mineko in haar nieuwe woonplaats, waar ze nieuwe vrienden zal maken, wonderlijke voorwerpen zal verzamelen en knutselen, de ooit bloeiende Night Market zal doen herleven, en de waarheid zal ontdekken over de grote zonnekat, Nikko.

Headbangers: Rhythm Royale (Cloud, Console, en PC) – 31 oktober. Beschikbaar op dag één met Game Pass! Heb je ooit naar een duif gekeken en gedacht: “wat gaat er in je hoofd om?” Headbangers zet jou en 29 anderen in het oog van de duif terwijl je het tegen elkaar opneemt in ritmische uitdagingen om uit te vinden wie de ultieme Master Headbanger is. Neem het tegen elkaar op in muzikale minigames die je hersenen doen kraken, saboteer je concurrenten met power-ups, en verzamel Kruimels om je eigen duif aan te passen!

Jusant (Cloud, Console, en PC) – 31 oktober. Beschikbaar op dag één met Game Pass! Ga op een klimavontuur in Jusant. Beheers je klimgereedschap terwijl je een mysterieuze, steeds veranderende toren beklimt. Geniet van een sfeervolle soundtrack en adembenemende biomen, vergezeld door de raadselachtige Ballast. Je metgezel zal je begeleiden terwijl je de natuur doet ontwaken langs je pad om de mysteries van de toren te onthullen en de top te bereiken.

Bekijk de XBNL-review van Jusant hier!

Deze games verlaten Xbox Game Pass

Op 31 oktober 2023 zullen de volgende games de Xbox Game Pass verlaten:

  • Gunfire Reborn (Cloud, Console, and PC)
  • Kill It With Fire (Cloud, Console, and PC)
  • Persona 5 Royal (Cloud, Console, and PC)
  • Signalis (Cloud, Console, and PC)
  • Solasta Crown of the Magister (Cloud, Console, and PC)

Er is weer een flinke lijst aan games aan de backlog toe te voegen. Welke games ga jij spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties