[Gerucht] Call of Duty aankondiging in juni en toekomstplannen voor de franchise in Game Pass

Xbox is de laatste tijd weer het gesprek van de dag. Zo leek de datum van de Xbox Showcase al bekend te zijn in juni en staat er volgens geruchten een aankondiging van Gears of War 6 op de planning. Daar blijft het niet bij, want ondertussen zijn er ook een aantal interessante nieuwtjes bijgekomen omtrent Call of Duty.

Het zal dit jaar voor het eerst zijn dat Xbox Call of Duty met Activision mag aankondigen. Afgelopen jaar wist Microsoft de game gigant namelijk na een slepende zaak over te nemen. Volgens Tom Henderson (Insider Gaming) gaat de volgende titel in de franchise bij de Xbox Showcase aangekondigd worden. Deze zou de naam Call of Duty: Gulf War moeten krijgen en uit gaan komen in oktober.

Daarnaast zou volgens bronnen binnen het bedrijf ook een aankondiging komen die met de huidige catalogus te maken heeft. Dit klinkt dus alsof men tijdens de Showcase ook gaat aankondigen wanneer de franchise eindelijk naar de Game Pass komt. Dat Microsoft druk bezig is met het afronden van de overname van Activision/Blizzard en het overzetten van games naar de Game Pass was al langer bekend. Eind maart werd met Diablo 3 de eerste game die vanuit Blizzard naar de Game Pass gebracht. Men heeft echter nog een flinke rij aan franchises die naar verwachting toegevoegd gaan worden.

De Xbox Showcase zou op de planning staan voor 9 juni aanstaande. Dit is echter nog niet bevestigd door Microsoft zelf. Voor nu blijft het daarom nog een gerucht wat je gerust met een korreltje zout mag nemen. Uiteraard houden we je op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties