We hebben er al een zooitje van gehad, maar Microsoft strooit met nog meer games voor in de Game Pass die allemaal nog in de maand april naar de service komen.

Dat begint meteen vandaag met Harold Halibut (Cloud, Console, PC). Deze game speelt zich af in een arkachtig ruimteschip dat zo’n 250 jaar geleden vertrok van de aarde op zoek naar een nieuwe bewoonbare planeet. Het schip is ondertussen echter gestrand en jij als wetenschapper bent druk op zoek naar een methode om van het schip af te komen en een nieuw thuis te vinden.

Orcs Must Die! 3 (Cloud, Console, PC) – 17 april

Een towerdefense game waarin je Orcs moet slachten. Hak ze in mootjes, verbrand ze, vermaal ze of elektrocuteer ze, want de Orcs moeten sterven!

EA Sports NHL 24 (Console) – 18 april

Wie graag een sportgame speelt maar het voetbal wel even beu is kan zich ook gaan wagen aan ijshockey. Met NHL 24 volg je de ploegen en spelers van dit seizoen en probeer je je een weg naar het kampioenschap te spelen.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes (Cloud, Console, PC) – 23 april

De spirituele opvolger van Suikoden. Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes is ontworpen om spelers een moderne kijk te geven op een klassieke JRPG-ervaring. Leid 100+ speelbare personages door een door oorlog verscheurde wereld die alleen jij kunt redden.

Another Crab’s Treasure (Cloud, Console, PC) – 25 april

Een soulslike waarin je met een krab speelt die afval draagt als harnas om zich tegen zijn vijanden te beschermen. Dit alles om schattente verzamelen waarmee hij zijn eigen schelp terug kan kopen waar beslag op is gelegd.

Manor Lords (Game Preview PC) – 26 april

Manor Lords is een middeleeuwse citybuilder waarin je steden moet bouwen, gevechten moet voeren en een complex economisch en sociaal systeem moet zien te doorgronden.

Have a Nice Death (Cloud, Console, PC) – 30 april

In Have a Nice Death speel je als een overwerkte Dood wiens werknemers er een zooitje van maken. Hierdoor is de balans van zielen verstoord en zijn de vakantieplannen van Dood verstoord. Om de orde te herstellen moet je je zeis pakken en je werknemers laten zien wie de baas is.

En dit verdwijnt er

Uiteraard moet er ook plaats gemaakt worden voor de nieuwe toevoegingen dus vanaf 30 april verdwijnen onderstaande games uit de Game Pass:

  • 7 Days to Die (Cloud, Console, PC)
  • Besiege (Cloud, Console, PC)
  • EA Sports NHL 22 (Console)
  • Loot River (Cloud, Console, PC)
  • Pikuniku (Cloud Console, PC)
  • Ravenlok (Cloud, Console, PC)
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties