Het is al een poosje stil rondom de Resident Evil games. De remake van deel 4 is alweer een jaar oud en sindsdien is het wachten op wat nieuws. Er gingen recent wat geruchten dat Resident Evil 9 intern uitgesteld zou zijn, maar volgens Dusk Golem is dat onzin. Sterker nog, de game moet vrij snel aangekondigd gaan worden.

Lekkers, voor de industrie eigenlijk hele vervelende lui maar voor ons levert het nog wel eens leuke dingetjes op. Dusk Golem lekte in het verleden met regelmaat info over games als Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark. Hoewel echt niet altijd accuraat zaten er toch ook genoeg nieuwtjes tussen die wel waarheid bleken te zijn.

Het laatste gerucht van deze insider gaat om Resident Evil 9 en dan met name over de geruchten dat de game intern uitgesteld zou zijn. Volgens Dusk Golem is dit onzin. De game is niet uitgesteld. Hij moet binnenkort aangekondigd worden en zou dan volgend jaar uit moeten komen, mogelijk in januari zelfs al.

Als de game dan uitkomt dan is het ontwikkelteam er ook al ruim 7 jaar mee aan het werk geweest. Verder zijn het vooral heel veel geruchten. Zo zou het een afsluitende game gaan worden met Chris Redfield in de hoofdrol, zou het een open wereld game worden en heeft het team voor deze titel een gigantisch budget ter beschikking gehad. Hoe dan ook, Capcom heeft nog niets officieel bevestigd of aangekondigd, dus voorlopig blijft het gissen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties