Op 26 oktober 2023 komt Ghostrunner 2 uit. Maar wat zijn de plannen van de ontwikkelaars zodra de game uitgebracht is?

Afgelopen Gamescom hebben we er al even aan mogen snuffelen. In onze preview met Ghostrunner 2 waren we erg positief gestemd! Fijn dus om te horen dat de ontwikkelaars ook post launch plannen hebben.

Wil je de DLC spelen, dan zul je de Season Pass aan moeten schaffen. De Season Pass is onderdeel van de Brutal Edition. Deze versie van het spel heeft nog meer voordelen. Zo krijg je als speler 48 uur eerder toegang tot de game en ontvang je tevens enkele exclusieve cosmetics.

De ontwikkelaar deelt verder dat de DLC zal bestaan uit een spelmodus genaamd Endless Moto Mode. Deze DLC moet in september 2024 uitkomen. Meer details hierover volgen nog. Rondom de release van de DLC zullen een aantal uitbreidingen aan de game toegevoegd worden, waarmee spelers nieuwe cosmetische items ontvangen. Zo krijgen spelers op 7 december 2023 het Ice Pack-DLC. In februari 2024 het Dragon Pach. In juni 2024 het Heat pack en in december 2024 het Anniversary Pack. Bekijk hier de aankondigingstrailer:

De Season Pass bevat alle vier de cosmetische DLC’s en de nieuwe spelmodus met een gecombineerde korting voor €19,99. De Season Pass is los verkrijgbaar of als onderdeel van de Brutal Edition.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties