Minecraft lanceert de Universal Studios DLC

Vanaf vandaag kunnen spelers in Minecraft de Universal Studios gaan ervaren.

Minecraft, het populaire sandbox-spel van de Xbox Game Studios, heeft een nieuwe wereld gelanceerd die de magie van Universal Studios naar het digitale domein brengt. De Universal Studios Experience, gemaakt door Everbloom Games, biedt een interactieve omgeving waar spelers kunnen genieten van attracties, souvenirwinkels, minigames en personages zoals Shrek en E.T. In bovenstaande video kunnen spelers een eerste indruk krijgen.

De Universal Studios Experience begint bij de poorten van Universal Studios, waar Woody Woodpecker de spelers begroet en om hun hulp vraagt om de letters op de Universal-globe te herstellen. Terwijl ze verder gaan, komen ze langs allerlei unieke locaties en plekken, zoals de Jurassic Park River Adventure, de Revenge of the Mummy, en de Fast and Furious: Supercharged. Spelers kunnen ook een bezoek brengen aan de Wizarding World of Harry Potter, waar ze kunnen vliegen op een bezemsteel, toverdrankjes brouwen en Zwerkbal spelen.

De Universal Studios Experience is meer dan alleen een themapark. Het is ook een plek waar spelers hun creativiteit en verbeelding kunnen uiten, door hun eigen attracties te bouwen, hun eigen personages te ontwerpen, en hun eigen verhalen te vertellen.

De Universal Studios Experience is nu beschikbaar om te downloaden in de Marketplace op Minecraft-apparaten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties