Ubisoft voegt 40 FPS-mode toe in nieuwste update van Avatar: Frontiers of Pandora

Avatar: Frontiers of Pandora heeft een grote update gekregen.

De game van Ubisoft heeft een nieuwe mode toegevoegd. Met de nieuwe Quality Mode (40 FPS) moet het mogelijk gaan zijn om de game in 40 FPS te spelen. Ik heb het zelf nog niet getest, maar het lijkt me een mooie tussenweg tussen 30 FPS en 60 FPS, met name omdat deze nieuwe mode niet ten kosten zou moeten gaan van de resolutie. Met andere woorden, meer frames per seconden met dezelfde visuele pracht en praal die de game te bieden heeft. Klinkt goed!

Terwijl Avatar: Frontiers of Pandora uitblinkt in technische aspecten en de verkenning van de betoverende open wereld van Pandora, blijft het verhaal en de gameplay achter. De simplistische gameplay, zwakke presentatie van de vijand en gebrek aan diepgang van het hoofdpersonage en de bijpersonages, doen afbreuk aan een game die boordevol potentie zit. Desondanks heb ik mij toch aardig weten te vermaken met de game, en dat is volledig op conto van de schitterende wereld waarin het heerlijk verdwalen is.

XBNL-review (december 2023)

In bovenstaande trailer zien we verder dat de lagere moeilijkheidsgraden aangepast worden. Deze moeilijkheidsgraden zouden nog steeds te veel uitdaging bieden, met name in en rondom RDA-faciliteiten. Met de nieuwe update kunnen spelers meer kogels vangen zonder direct dood te gaan. Ook zullen spelers minder snel opgemerkt worden en zal er voortaan nog maar 1 personage per RDA faciliteit zijn die het alarm kan slaan. Hierdoor moet ook makkelijker worden om het complex in stealth over te nemen.

Verder voegt Ubisoft nog een scala aan verbeteringen door in de UI, het sneller kunnen plukken van resources en het beheren en gebruiken van items. Al met al een mooie update die deze game weer verder zal verbeteren. Check de video voor een compleet overzicht!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties