Co-op shooter met actiefiguren Hypercharge: Unboxed krijgt releasedatum!

Spelers hebben er een aantal jaar op moeten wachten, maar binnenkort is het dan eindelijk zo ver. De actiefigurengame Hypercharge: Unboxed heeft een releasedatum voor de Xbox gekregen.

In bovenstaande trailer zien we dat het spel flink geïnspireerd is door films en cartoons uit de jaren ’90, zoals Small Soldiers en Toy story. In de beelden zien we kleine actiefiguren in een grote speelgoedwinkel, in een tuin en op nog enkele andere locaties. De beelden zien er veelbelovend uit, zowel visueel als qua actie die we voorbij zien komen.

Single-player en co-op!

Het ontwikkelteam Digital Cybercherries Limited is flink aan het uitpakken geweest. Spelers kunnen Hypercharge: Unboxed speler in single player terwijl zij een verhaal doorlopen. Naast een single-player mode is Hypercharge: Unboxed ook in co-op met vier spelers te spelen en zijn er diverse PvP-modi te spelen. De game is zowel in 1st person als 3th person perspectief te spelen. Verder kennen de online werelden 14 unieke levels en heeft de game meer dan 300 aanpassingsopties om jouw actiefiguur helemaal te personaliseren.

Als we de beelden en beschrijving mogen geloven dan is er genoeg om naar uit te kijken. Lang hoeven we trouwens niet meer te wachten! Hypercharge: Unboxed verschijnt op 31 mei en komt uit op de Xbox Series X|S en Xbox One.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties