The Forgotten Kingdom-DLC voor Remnant II aangekondigd

De tweede DLC voor Remnant II is aangekondigd. The Forgotten Kingdom-DLC komt later deze maand naar de Xbox Series X|S. Wat mogen spelers verwachten?

Gunfire Games heeft aangekondigd dat de tweede DLC voor Remnant II, genaamd The Forgotten Kingdom, op 23 april wordt gelanceerd voor Xbox Series X|S. Het DLC-pakket kost €9,99 en maakt deel uit van een bundel met drie DLC-packs voor €24,99.

Remnant II schittert door haar prachtig vormgegeven en unieke werelden, onvergeeflijke shooter-actie en vele verschillende manieren waarop de game gespeeld en beleefd kan worden. We bevelen deze game dan ook van harte aan voor spelers die een soulslike-ervaring in het shooter-genre zoeken!

XBNL-review van Remnant II (augustus 2023)

In de nieuwe DLC gaan spelers op zoek naar de verloren geschiedenis van de stam van Yaesha terwijl ze een oude steengeest genaamd Lydusa confronteren. In bovenstaande trailer kunnen spelers een eerste indruk krijgen. De ontwikkelaar laat weten in de DLC een nieuw verhaal geïntroduceerd wordt, maar ook nieuwe kerkers, nieuwe gebieden en een Archetype, genaamd “The Invoker”. Naast nieuwe lore, kunnen spelers ook nieuwe wapens, items en vijanden verwachten.

Remnant II: The Forgotten Kingdom is vanaf 23 april 2024 beschikbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties