Kruip in de huid van je favoriete Funko Pops! in de nieuw aangekondigde actie-shooter Funko Fusion!

Het nieuwste actiespel van studio 10:10 Games, getiteld “Funko Fusion”, belooft een ware viering van fandom te worden.

De studio verantwoordelijk voor Funko Fusion is in 2021 opgericht en de recent aangekondigde game wordt hun eerste wapenfeit. En wat voor eentje! Funko Fusion mixed het actie-shooter genre met de populaire Funko Pops! De eerste beelden kun je in bovenstaande trailer bekijken en die zien er veelbelovend uit!

Funko Fusion is speelbaar in 3th person perspectief en stelt spelers in staat om met meer dan 60 unieke speelbare personages te spelen, allemaal vormgegeven in de kenmerkende Funko Pop! stijl. Deze personages komen uit meer dan 20 geliefde franchises, waaronder Jurassic World, Back to the Future, en Masters of the Universe.

‘Funko Fusion’ is een actie-avonturenspel, beschikbaar als singleplayer en online co-op ervaring, dat een eerbetoon brengt aan het uitgebreide portfolio van geliefde werelden van NBCUniversal en de eigenzinnige Funko Pop! interpretaties van de figuren die deze werelden bewonen. In het spel zullen spelers hun favoriete films en televisieseries vieren uit een breed scala van meer dan 20 franchises: van blockbuster films zoals ‘Jurassic World’, ‘Jaws’, ‘Back to the Future’, ‘The Thing’, ‘Shaun of the Dead’, en ‘Chucky’, tot populaire televisieseries zoals ‘Battlestar Galactica’, ‘The Umbrella Academy’ en ‘Masters of the Universe’, en vele anderen.

Studio 10:10 Games over Funko Fusion

Funko Fusion belooft een unieke spelervaring waarbij fans hun favoriete universums niet alleen kunnen verkennen maar ook actief kunnen deelnemen aan een verhaal dat alle franchises met elkaar verbindt. Spelers kunnen zodoende iconische werelden doorkruisen. Verder beschikt ieder personage in het spel over eigen wapens en speciale bewegingen, en sommige hebben unieke vaardigheden die essentieel zijn voor het oplossen van puzzels of het ontdekken van geheimen.

Het spel zal vanaf 13 september 2024 beschikbaar zijn op de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties