We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag is het dan eindelijk zo ver. De zeer succesvolle game Hogwarts Legacy is vanaf vandaag op de Xbox One te spelen.

Op 15 februari kwam Hogwarts Legacy op de Xbox Series X|S uit. Sindsdien zijn er 15 miljoen exemplaren van de game verkocht. Hogwarts Legacy bleek een enorm succes te zijn en is wereldwijd geprezen. Ook op de redactie waren we erg over de game te spreken. De conclusie van de XBNL-review:

Hogwarts Legacy is de ultieme fanservice voor fans van de magische wereld van Harry Potter. Het verkennen van Hogwarts en omgeving is onvoorstelbaar gaaf en het ontdekken van geheimen en grappige knipogen naar de films en boeken is erg leuk.

De game oogt en klinkt fantastisch en speelt ook lekker soepel weg. De paar kleine slordigheidjes die ik tot nu toe tegen ben gekomen vergeef ik de ontwikkelaar in dit geval graag.

Als je houdt van Harry Potter en diens magische wereld dan is Hogwarts Legacy gewoon verplichte kost. Heb je niks met de franchise? Tja, dan valt er wel direct zo’n 90% van de beleving weg en moet je je afvragen waarom je overweegt de game te kopen.

XBNL-review (februari 2023)

Hogwarts Legacy is vanaf 5 mei 2023 op de Xbox One te spelen. Of de game op de oude generatie net zo lekker speelt is natuurlijk de grote vraag. Ga jij de game op de Xbox One spelen? Laat ons dan zeker even weten hoe dat bevalt!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties