Ubisoft heeft laten weten dat de demo van Prince of Persia: The Lost Crown beschikbaar is. Met de gratis demo kunnen spelers zelf de aankomende actie-avonturen-platformgame uitproberen die zich afspeelt in een mythologische Perzische wereld, gemaakt door Ubisoft Montpellier.

Deze aangepaste demo geeft een eerste blik op de epische reis die hen te wachten staat in Prince of Persia: The Lost Crown, voordat ze op 18 januari dieper in Mount Qaf duiken. Deze demo bevat zorgvuldig geselecteerde delen uit het spel, met vroege ontgrendelingen van tijdkrachten en amuletten, om de belangrijkste gameplay-functies te laten zien zonder het verhaal te verpesten. Sommige content in deze demo kan afwijken van het uiteindelijke spel. De game is digitaal verkrijgbaar op Nintendo Switch™, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S en Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.

Het volledige spel verschijnt op 18 januari 2024 voor een adviesprijs van 49,99 euro op Xbox Series X|S en Xbox One. Door de Deluxe Edition te kopen, krijgen spelers ook eerder toegang tot het spel, vanaf 15 januari.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties