Deze zomer kunnen spelers op de Xbox nieuwe content voor Hogwarts Legacy verwachten.

Weet u het nog? De beroemde Harry Potter-game had in-game content exclusief voor PlayStation uitgebracht en daarmee miljoenen spelers van alle andere platformen uitgesloten. Er was destijds veel kritiek op en ook de ontwikkelaars waren er volgens mij niet blij mee. Maar goed, de zak Sony-geld was al over de toonbank geslingerd en er was dus niets meer aan te doen, behalve wachten tot de exclusiviteitsdeal zou verlopen. En dat is inmiddels gebeurd!

De ontwikkelaars kondigen via social media aan dat de exclusieve content aankomende zomer ook voor andere platformen beschikbaar komt.

Fijn om te lezen dat Hogwarts Legacy zich los heeft weten te rukken uit deze wurggreep. De blijdschap wordt door het team gedeeld met tevens een aankondiging dat de ‘one-year anniversary’ nadert. Het team laat weten dat zij deze mijlpaal zullen vieren door ‘additional updates and features’ aan de game toe te voegen. Het is vooralsnog onduidelijk wat deze update zal brengen. Uiteraard hoop ik dat er verhalende DLC aan de game toegevoegd zal worden. Wat zouden jullie graag aan Hogwarts Legacy toegevoegd zien?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties