Op 2 december 2023 vond in Fortnite het The Big Bang evenement plaats met een optreden van Eminem. Het optreden ging echter niet zoals gepland.

Er waren enorme wachttijden voor het evenement en veel spelers hebben het daardoor niet kunnen bijwonen. The Big Bang moest een feestelijke aftrap worden, waar spelers samen de start van Chapter 5: Undergound konden vieren. Helaas is dit dus niet goed gelukt en daar biedt Epic Games, de ontwikkelaars van Fortnite, excuses voor aan.

Omdat het team van Fortnite zelf ook niet blij is met hoe het event verlopen is, krijgen spelers een extraatje ter compensatie. Spelers die aan het vorige seizoen (OG Pass) deel hebben genomen zullen de volgende keer dat ze inloggen 750.000 OG XP krijgen. Ook ontvangen zij ‘The Clawz Retro Back Bling’ en zal de ‘Spectra Knight’-quests als afgerond beschouwd worden, waardoor automatisch in-game items vrijgespeeld zijn.

De serversproblemen van Fortnite lijken op moment van schrijven nog niet verholpen. Hoe laat Chapter 5: Underground te spelen zal zijn is nog onbekend. De verwachting is dat dit later vanochtend (zondag 3 december) zal zijn.

Heb je de beelden van het The Big Bang-event gemist en ben je benieuwd naar het optreden van Eminem. Bekijk dan hier de beelden terug.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties