Vanavond bezoekt de beroemde artiest Eminem de game Fortnite, maar of het gaat lukken om de rapper in actie te zien is maar zeer de vraag.

Vanavond om 20:00 uur vieren we in Fortnite de aftrap van Chapter 5. Deze feestelijkheid wordt live bijgewoond door Eminem die in de game een optreden moet gaan verzorgen. Het lukt echter veel gamers niet om de game in te komen.

De start van een nieuw seizoen in Fortnite kent altijd de nodige hype en de servers zijn dan veelal overbelast, waardoor spelers vaak enkele minuten moeten wachten voordat ze van start kunnen.

Vanavond lijkt de wachttijd echter buitengewoon lang. Waarschijnlijk zijn miljoenen spelers overal ter wereld aan de console gekluisterd om de aftrap mee te vieren en dat lijken de ontwikkelaars van Fortnite niet goed aan te kunnen. Binnen de XBNL-community horen we berichten voorbij komen met wachttijden van meer dan 60 minuten. Of het dus gaat lukken om Eminem aan de slag te zien is onzeker. We weten op dit moment niet wat voor capaciteiten Epic Games heeft om de servers in rap (pun intended) uit te breiden. Men zou verwachten dat ze bij Epic wel iets gewend zijn.

Op zondag 3 december 2023 start Fortnite met Chapter 5: Underground, seizoen 1. De eerste beelden van het nieuwe chapter zijn hier te bekijken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties