De langverwachte lancering van Chapter 5 – Seizoen 2 van de Battle Royale game wordt vertraagd vanwege onvoorziene serverproblemen.

Fortnite-spelers wereldwijd worden geconfronteerd met teleurstelling en frustratie. Vandaag zou Chapter 5 – Seizoen 2 ‘Myths & Mortals’ lanceren. Het seizoen belooft veel nieuws te bieden, zoals je hier hebt kunnen lezen. Er zijn echter enkele opstartproblemen. Tijdens het geplande onderhoud stuitte het ontwikkelingsteam van Fortnite op een onverwacht probleem, waardoor de downtime moet worden verlengd met minstens 8 extra uren. Via hun social media kanalen laat het team van Fortnite het volgende weten:

Het bericht is vanmiddag iets na 15:00 gepost. De lancering van het nieuwe seizoen laat op het moment van de post nog minstens 8 uur op zich wachten. Dit betekent dat spelers in Nederland en België hoogstwaarschijnlijk vandaag niet meer kunnen spelen. Spelers worden aangemoedigd om de officiële kanalen van Fortnite in de gaten te houden voor verdere updates over de voortgang van het onderhoud en de verwachte lanceringstijd van het nieuwe seizoen.

Wil je in afwachting van de lancering van het nieuwe seizoen, alvast wat van de beelden bekijken. Je kunt hier meer lezen over seizoen 5 en hier lees je alles over de mogelijkheden om te vliegen in Fortnite.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties