Fortnite lanceert Chapter 5: Underground en toont eerste beelden

Het is weer tijd voor een nieuwe Chapter in de populaire Battle Royale game. In een nieuwe launch trailer zien spelers wat hen in Chapter 5 te wachten staat. Kijk je mee?

Het eerste seizoen van Chapter 5 begint op zondag 3 december 2023 (lees hier hoe laat de servers zondag online gaan). In het nieuwe seizoen gaan we ondergronds! Fortnite Battle Royale krijgt een opvallend nieuw uiterlijk in Underground. Ontdek een geheel nieuw eiland met unieke locaties en een nieuwe battle pass! In de Big Bang Battle Pass vinden spelers pagina’s vol nieuwe cosmetics, skins en meer. Verder lijkt het er op dat er een samenwerking met LEGO en Rocket League zal zijn in het nieuwe chapter. Hoewel dat in de trailer nog niet duidelijk wordt, zijn die geruchten wel sterk aanwezig.

Nieuw is ook de toevoeging van mods aan de wapens. In de kluisjes bevinden zich Mod Benches, waar mods beschikbaar zijn voor veel wapens in ruil voor Bars. Voeg mods toe die terugslag verminderen, magazijncapaciteit vergroten en meer! Bewaar je Bars echter verstandig, want niet elke mod werkt met elk wapen.

Met het nieuwe hoofdstuk heeft Epic Games veel voor de spelers van Fortnite in petto. Te beginnen met vanavond een optreden van Eminem, waarover je hier meer kunt lezen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties