Fortnite’s Big Bang event gemist? Check dan hier de beelden!

Op 3 december 2023 start Fortnite met Chapter 5: Underground. Om de start te vieren konden spelers vanavond The Big Bang event bijwonen en zagen zij een optreden van Eminem. Heb je de indrukwekkende beelden gemist?

De kans is groot dat je het The Big Bang event in Fortnite niet live hebt kunnen zien. Eminem zou een optreden in de game geven en het gevolg was dat de servers overbelast waren. Zoals je hier hebt kunnen lezen waren er enorme wachttijden om de game in te komen.

Mocht je tot de groep behoren die er niet in kon komen of anderszins niet in de gelegenheid was om het event te bekijken dan hebben we goed nieuws! De ontwikkelaars van Fortnite hebben het event online gepubliceerd. In een ruim 11 minuten durende video zie je hoe de wereld in Fortnite drastisch gaat veranderen. In bovenstaande video kun je het event opnieuw bekijken.

Ben je benieuwd wat Chapter 5: Underground te bieden heeft? Je bekijkt hier de nieuwe beelden. Wist je trouwens al dat Fortnite en LEGO vanaf komende week gaan samenwerken? Er komt een LEGO wereld in Fortnite. Je leest er hier meer over.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties