Het nieuwe seizoen van Fortnite lanceert vandaag, vrijdag 8 maart 2024. En met de update van het nieuwe seizoen staat spelers een leuke verrassing te wachten.

Je hebt hier al alles kunnen lezen over het tweede seizoen van Fortnite. In het nieuwe seizoen zijn de goden in opkomst en strijden we tegen Olympus. Om hierin te slagen krijgen spelers goddelijke krachten, waaronder de mogelijkheid om te vliegen. In de launch trailer zien we hier al eerste beelden van voorbij komen:

Wings of Icarus

Spelers kunnen nu hun vleugels uitslaan met de Wings of Icarus! De Wings of Icarus zijn een van de meest opvallende toevoegingen aan dit seizoen. Spelers kunnen deze mythische vleugels bemachtigen en de lucht in stijgen. Net als de legendarische Icarus uit de Griekse mythologie, kunnen ze hoog boven het eiland zweven en de wereld vanuit een nieuw perspectief bekijken. Maar pas op: vliegen kan riskant zijn! Overmatig gebruik kan leiden tot een val in de diepten van de oceaan.

Naast de Wings of Icarus zijn er nog meer goddelijke krachten om te ontdekken, zoals de Thunderbolt van Zeus, de Gatekeeper shotgun en de Harbinger SMG. Je kunt er hier meer over lezen.

Chapter 5 – Seizoen 2

Het nieuwe seizoen gaat live op vrijdag 8 maart 2024. Het is nog niet bekend vanaf welk tijdstip het nieuwe seizoen te spelen is. Normaal gesproken zou het nieuwe seizoen vanaf 13:00 Nederlandse tijd live gaan, maar het ontwikkelteam van Fortnite is met onverwachtse problemen geconfronteerd waardoor de lancering langer op zich laat wachten. Meer hierover lees je hier.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties