Het hing al een paar dagen in de lucht, maar inmiddels weten we het zeker. LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga komt naar Xbox Game Pass!

Verhitte discussies in onze Discord vandaag. Wat zou de cryptische boodschap van het Xbox Game Pass social media account toch betekenen?

Nou, bij deze: de complete Skywalker Saga komt op 6 december naar de Xbox Game Pass. Een game die op de XBNL-redactie uitstekend ontvangen is, zoals je in onze review hebt kunnen lezen.

Over The Skywalker Saga

De conclusie van Niels zijn review liegt er niet om: “LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is zonder meer een enorm complete editie van de Star Wars films. De game zit vol met mooie locaties en honderden dingen om te doen. Hoewel er 9 films zijn, voelt geen enkel hoofdstuk langdradig (even apart van alle extra activiteiten) en heb je een goed overzicht van alle films in de vorm van een hub met keuzemenu. De makers hebben niet stil gezeten en hebben de gameplay toch ietsjes uitgebreid terwijl het simpel blijft om te doen. Helaas nog altijd geen online co-op, maar dat is naast het vrij saaie RPG element het enige minpunt van deze game“.

Een mooie verrassing zo vlak voor de feestdagen. Ga jij met de game aan de slag?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments