De tweede helft van maart brengt een reeks aan nieuwe games naar de abonnementsdienst van Xbox. Zitten er games tussen die jij wilt gaan spelen?

Hier is een overzicht van de games die binnenkort beschikbaar zijn op Xbox Game Pass, inclusief de data en beschikbaarheid op cloud, pc en console:

 • Lightyear Frontier (Game Preview) (Cloud, PC, en Xbox Series X|S) – Nu beschikbaar:
  Begin je interstellaire boerderij in dit vredige open-wereld boerderijavontuur! Bouw je duurzame exofarm, verbouw buitenaardse gewassen, pas je mech aan en verken een nieuwe wereld vol mysterie met maximaal drie vrienden!
 • MLB The Show 24 (Cloud en Console) – Nu beschikbaar:
  Word een legende en leef je honkbaldromen uit in MLB The Show 24.
 • The Quarry (Cloud en Console) – 20 maart:
  Wanneer de zon ondergaat op de laatste avond van het zomerkamp, worden negen tienerbegeleiders ondergedompeld in een onvoorspelbare nacht van horror. Het enige wat nog erger is dan de met bloed doordrenkte locals en wezens die op hen jagen, zijn de ondenkbare keuzes die je moet maken om hen te helpen overleven.
 • Evil West (Cloud, Console, en PC) – 21 maart:
  Een duistere dreiging verteert het Oude Westen. In solo of co-op, vecht met stijl in viscerale, explosieve gevechten tegen bloeddorstige monsterlijke wezens. Vernietig de vampirische hordes met je bliksemsnelle handschoen en word een superheld van het Wilde Westen.
 • Terra Invicta (Game Preview) (PC) – 26 maart
  Van de makers van Long War, een buitenaardse invasie heeft de mensheid verdeeld in zeven ideologische facties, elk met een unieke visie op de toekomst. Leid jouw gekozen factie om controle te krijgen over de naties van de aarde, uit te breiden naar het zonnestelsel en vijandelijke vloten te bestrijden in tactische gevechten.
 • Diablo IV (Console en PC) – 28 maart:
  De next-gen actie-RPG-ervaring komt naar Game Pass met eindeloos kwaad om te slachten, talloze vaardigheden om te beheersen, nachtmerrieachtige kerker en legendarische buit. Beleef een meeslepend verhaal of duik meteen in het nieuwe seizoen om een nieuwe dreiging te ontdekken die diep onder het zand van Kehjistan loert.
 • Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged (Cloud, Console, en PC) – 28 maart:
  Stap achter het stuur van de coolste auto’s en voertuigen uit het Hot Wheels-universum, inclusief de nieuwe quads en motorfietsen. Verken 5 nieuwe adembenemende omgevingen en race op jouw manier met nieuwe mechanica in spannende uitdagingen en gekke spelmodi!
 • Open Roads (Cloud, Console, en PC) – 28 maart:
  Lang verloren familiegeheimen. Aanwijzingen van een verborgen fortuin. En nog vele mijlen te gaan voordat ze slapen. De relatie van Tess Devine met haar moeder is nooit gemakkelijk geweest, maar ze staan op het punt om samen op een reis naar het verleden te gaan die ze nooit zullen vergeten.
 • Ark: Survival Ascended (Cloud, PC, Xbox Series X|S) – 1 april:
  Herrijzen in een nieuwe dinosaurus-survivalervaring, terwijl Ark vanaf de grond opnieuw wordt bedacht met Unreal Engine 5! Ben je klaar om een stam te vormen, honderden soorten dinosaurussen en andere prehistorische wezens te temmen en te fokken, te verkennen, te knutselen, te bouwen en je een weg te vechten naar de top van de voedselketen? Jouw nieuwe wereld wacht op je!
 • F1 23 (Cloud) EA Play – 2 april:
  EA Sports’ F1 23 zal beschikbaar zijn via Xbox Cloud Gaming via EA Play. Test je rijtalenten, creëer je droomteam en wees de laatste om te remmen in de officiële videogame van het FIA Formule 1 Wereldkampioenschap 2023.
 • Superhot: Mind Control Delete (Cloud, Console, en PC) – 2 april:
  Maak een terugkeer naar de Game Pass-bibliotheek! De tijd beweegt alleen als jij beweegt. Superhot: Mind Control Delete geeft je meer inzicht in de kenmerkende fantasiewereld van Superhot met meer verhaal, meer kenmerkende gameplay, meer actie, meer wapens. Blijf de slow-motion ballet van vernietiging dansen voor veel langer dan ooit tevoren.

Weer een hele reeks aan games om naar uit te kijken!

De volgende spellen verlaten binnenkort de Game Pass-bibliotheek. Zorg ervoor dat je ze nog wat liefde geeft voordat ze vertrekken, of overweeg om je 20% ledenvoordeel te gebruiken bij je aankoop om ze in je bibliotheek te houden!

 • Hot Wheels Unleashed (Cloud, Console en PC)
 • Infinite Guitars (Cloud, Console en PC)
 • MLB The Show 23 (Cloud en Console)

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties