Op 18 januari 2024 wordt F1 23 aan Xbox Game Pass toegevoegd.

We zijn amper halverwege januari en de lijst aan games die aan Xbox Game Pass toegevoegd wordt is inmiddels al niet meer op twee handen te tellen. Voor de racing-fans ligt inmiddels ook weer een nieuwe game klaar. Fans mogen zich klaar maken om achter het stuur te kruipen in F1 23, de officiële videogame van het FIA Formula One World Championship 2023. De game wordt aan EA Play toegevoegd en aangezien deze service onderdeel van Xbox Game Pass is…Juist, kunnen Game Pass-bezitters ook met de game aan de slag.

 F1 World biedt heel veel potentie, maar moet duidelijk nog goed afgesteld worden. Hopelijk gaat dat gebeuren en kunnen we met plezier deze nieuwe modus beleven. Verder biedt F1 23 nog steeds een solide en plezierige race-ervaring die zowel fans van de serie als nieuwe spelers zal aanspreken.

XBNL-Review van F1 23 (juni 2023)

Met nieuwe circuits – Las Vegas en Lusail – en een nieuw hoofdstuk in de Braking Point-verhaalmodus, levert F1 23 komende tijd ook de nodige nieuwe content. Spelers kunnen meer beloningen verdienen in F1 World en de nieuwe ‘Precision Drive-technologie in actie ervaren’, wat controller-spelers meer vertrouwen en controle moet geven.

Is het toevoegen van F1 23 aan Xbox Game Pass reden voor jou om de game op te pakken?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties