Het social media account van Xbox Game Pass heeft een screenshot gedeeld. Het team lijkt hiermee te zeggen dat ze iets voor ons in petto hebben. Maar wat?

Twee keer per maand worden er nieuwe games voor Xbox Game Pass aangekondigd. Af en toe komt daar bovenop nog een extraatje. Dan wordt er onverwachts een grote game aan de populaire subscriptie toegevoegd. Het social media account lijkt hier met de volgende tweet op te hinten:

Uiteraard kwam hier de nodige reactie op en werd er vooral geroepen: XBOX GAME PASS. Kennelijk niet het juiste antwoord en dus besloot het team ons een tweede hint te geven:

Zoals je kunt zien denken wij dat het team LEGO STAR WARS aan gaat kondigen. We hebben het dan natuurlijk over de Skywalker Saga, een game die eerder dit jaar uit is gekomen en zeer goed ontvangen is. Ook wij waren erg te spreken over deze game (XBNL-review) en het zou zomaar kunnen dat deze aan het einde van het jaar in onze GOTY-lijst komt. Het toevoegen van de Skywalker Saga aan Xbox Game Pass zou dan ook fantastisch zijn! Wellicht maakt dit de weg vrij voor meerdere LEGO-games, of misschien volgen die ook al direct en heeft Xbox een mooie deal met de uitgever weten te sluiten.

Wat denk jij? Zitten we met LEGO STAR WARS goed? Of denk jij dat het team hiermee op een andere game hint?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments