Sea of Thieves brengt een shitload aan nieuwe content

En eindelijk huisdieren!

Een nieuwe wekelijkse developers update, de maandelijkse content update en een aap in de studio bij Rare? Er is weer een boel te bespreken over Sea of Thieves dus ga er maar even lekker voor zitten.

Het is alweer een paar weken geleden dat we een laatste nieuwsbericht over Sea of Thieves publiceerden. De afgelopen paar wekelijkse developer updates van de inmiddels vertrouwde Joe Neate (Executive Producer) brachten weinig nieuws behalve wat patch updates en informatie over de Creator Crew. Niet veel spannends dus. Maar inmiddels is het de tweede woensdag van september geweest en dat betekent een nieuwe maandelijkse SoT-update. En nu dus wel het nodige nieuws!

De Smuggler’s Fortune-update

Iedere tweede woensdag van de maand brengen de ontwikkelaars bij Rare een nieuwe content update uit. Afgelopen maand kon je aan de slag met de Dark Relics update. Komende maand kunnen we met de Smuggler’s Forntune update gaan spelen. In bovenstaande trailer wordt deze aangekondigd.

In de nieuwe update is het mogelijk om een huisdier mee op reis te nemen!

In de nieuwe content update heeft Duke een bijbaantje gekregen. Hij host namelijk de Black Market waar je met je zuur verdiende in-game centjes de nodige cosmetische items kunt kopen. Heb je echter alles al verbrast? Dan kun je Crates of Old Bones gaan zoeken in de Sea of Thieves om deze vervolgens bij Duke in te leveren.

Microtransacties toegevoegd in Sea of Thieves

Eind juli hebben we al met jullie gedeeld dat de ontwikkelaars van plan waren om Microtransacties in Sea of Thieves toe te voegen. Met de huidige update is de Ancient Coin toegevoegd aan de in-game currency van Sea of Thieves. Deze coins kun je voor echt geld kopen en hiermee kun je huisdieren aan, nieuwe emotes en premium items voor je schip aanschaffen. Je kunt echter ook in het SoT-universum op jacht naar de Ancient Coins door naar speciale skeletons op zoek te gaan.

Ancient Coins kun je kopen, maar je kunt er ook naar op jacht!

Wekelijkse Developers Update

De wekelijkse Developers Update stond deze week volledig in het teken van de nieuwe content die in Sea of Thieves is toegevoegd. Neate geeft tekst en uitleg bij nieuwe missies, de uitbreidingen in in-game currency en natuurlijk alle nieuwe items die te verdienen zijn.

Genoeg Sea of Thieves nieuws om eens rustig tot je te nemen en wellicht vanavond de crew maar weer eens bij elkaar te roepen. Enjoy en #BeMorePirate!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments