Eind juni en begin juli 2023 worden weer een aantal games aan Xbox Game Pass toegevoegd. In dit artikel een overzicht van alles wat je komende weken mag verwachten.

Iedere twee weken worden er nieuwe games voor Xbox Game Pass aangekondigd. De komende twee weken mag je de volgende titels verwachten:

Need for Speed Unbound (Cloud, PC en Xbox Series X|S) EA Play – 22 juni

Game Pass Ultimate- en EA Play-leden kunnen vanaf 22 juni hun race naar de top beginnen, want Need for Speed Unbound voegt zich bij The Play List. Scheur samen met vrienden over de straten en ervaar nieuwe manieren om te vergelijken en te concurreren met het team in Lakeshore Online. Ontwijk de politie om je weg te verdienen naar gave nieuwe upgrades, en verpletter nieuwe evenementen en Daily Challenges voor de kans om XP, Bank en een nieuwe Mercedes-Maybach S 680 (2021) te verdienen.

The Bookwalker (Console en PC) – 22 juni

The Bookwalker is een verhalend avontuur waarin je speelt als Etienne Quist, een schrijver-dief met de mogelijkheid om in boeken te duiken. Gebruik je krachten om te reizen tussen de werkelijkheid en boekenwerelden, en steel legendarische voorwerpen zoals Thor’s Hamer en Excalibur om je schrijfvermogen te herstellen.

Bramble: The Mountain King (Cloud, PC en Xbox Series X|S) – 27 juni

Bramble: The Mountain King is een grimmig avontuur dat zich afspeelt in een wereld geïnspireerd door duistere, Noordse fabels. Verken het prachtige maar gevaarlijke en verwrongen land van Bramble in je streven om je zus te redden. Doorkruis een wonderbaarlijk landschap en overleef dodelijke ontmoetingen met de vele afschuwelijke wezens van Bramble.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch (Cloud, PC en Xbox Series X|S) – 27 juni

De stoere konijn maakt zijn weg naar Xbox Game Pass. Geniet van een naadloos avontuur, een vechtervaring die goed ontvangen is door spelers, en duik in de Dieselpunk-wereld van F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch. Blijf pluizig en blijf woedend!

Story of Seasons: Friends of Mineral Town (Console en PC) – 29 juni

Je boerenleven begint in Mineral Town, een charmant dorpje omgeven door natuur. Je bent na vele jaren teruggekeerd om de boerderij van je overleden grootvader in zijn oude glorie te herstellen. Verzorg gewassen, vee en nog veel meer terwijl jouw eigen verhaal van de seizoenen zich ontvouwt.

Arcade Paradise (Console en PC)– 3 juli

Welkom bij Arcade Paradise, het retro arcade-avontuur dat is geïnspireerd door de jaren 90. In plaats van je hele leven washandjes te wassen, besluit je om de familiewasserette om te toveren tot de ultieme arcade. Speel, verdien geld en koop nieuwe arcademachines uit een selectie van meer dan 35 stuks om jouw eigen Arcade Paradise te creëren!

Sword and Fairy: Together Forever (Console en PC) – 5 juli

Betreed een rijk dat oude mythologie vermengt met traditionele Aziatische esthetiek in Sword and Fairy: Together Forever! Het weeft zijn verhaal tussen de drie clans van Mens, Godheid en Demon en plaatst jou aan het hoofd van een gedenkwaardig gezelschap van personages, elk met unieke persoonlijkheden, motieven, vaardigheden, krachten en zwaktes.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties