Need for Speed Unbound onthuld

Er waren de afgelopen al tijd behoorlijk wat details over de game uitgelekt, maar nu is het dan eindelijk allemaal officieel onthuld. Need for Speed Unbound werd gisteren middels een trailer aan de wereld getoond.

In de trailer valt vooral de grafische stijl van de game op. Dit is namelijk een mix van realistisch met animaties. Je houdt ervan, of je vindt het helemaal niks. Persoonlijk vind ik het wel wat hebben.

De game speelt zich af in een fictieve versie van Chicago en het is de bedoeling om je op te werken in de streetracing scene, je te kwalificeren voor de ‘The Grand’ en eeuwige roem te behalen. Uiteraard gaat dit alles gepaard met straatraces, het vluchten voor de politie, het customisen van je auto en van je personage. Heb je een paar dikke items gescoord en je wagen flink cosmetsich onder handen genomen? Dan kun je ook naar zogenaamde meet-ups om je stijl te showen.

We hebben met Need for Speed al zo verschrikkelijk veel verschillende dingen gedaan dat je je af kunt vragen of de makers zelf wel weten wat ze met de game aan moeten. Straatracen, zelf als politie aan de slag, legale circuitraces, undercover agentje spelen, een soort actiefilm waarin je van de westkust naar de oostkust moest racen, een verhaal waarin je erin geluisd wordt en je onschuld moet bewijzen. En dan de stijl, hip, serieus, cartoony, noem het maar op. Het is elke keer maar weer afwachten wat het wordt.

Met Unbound gaan we dus opnieuw straatracen en auto’s pimpen. Het is nog even afwachten hoe dat uit gaat pakken, maar lang hoeven we niet te wachten voordat we de game uit mogen proberen. De release staat gepland voor 2 december.

Wat vinden we van het stijltje? Kijken we er wat naar uit?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties