Geen uitgebreide gameplay trailer, maar korte clipjes met wat gameplay en de zogenaamde ‘Driving Effects. Dat is wat ontwikkelaar Criterion ons vandaag liet zien.

De nieuwe Need for Speed gaat een mix worden van realistisch en cartoony en de nieuwe Driving Effects passen hier prima bij. Dit zijn zogenaamde graffiti effecten die te zien zullen zijn wanneer je drift, sprongen maakt, boost gebruikt en meer. Dit resulteert in een explosie van diverse kleuren.

Deze effecten kunnen ook op de uitlaat van je auto toegepast worden waardoor je enorm kleurrijke rookwolken achter kunt laten. Deze effecten komen in verschillende gradaties qua zeldzaamheid en lijken dus echt de gimmick te worden om je met name online mee te onderscheiden.

Mocht je dit alles nou helemaal niks vinden, dan kun je deze effecten ook uit zetten. Dit heeft de ontwikkelaar ons inmiddels via Twitter ook al laten weten. Gelukkig zijn er naast deze effecten nog zat andere dingen in de game om naar uit te kijken. Zo zullen er bij de lancering van de game ruim 14o verschillende auto’s zijn om uit te kiezen. Voor ieder wat wils dus.

De release van Need for Speed Unbound staat gepland voor 2 december.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties