Als er één videogame is waar massaal naar uitgekeken wordt komende E3 dan is het wel Cyberpunk 2077. Maar is de game van CD Projekt Red ook al speelbaar voor het publiek?

In maart 2019 werd al duidelijk dat Cyberpunk 2077 op de E3 van 2019 aanwezig zou zijn. CD Projekt Red’s CEO Adam Kiciński heeft toen laten weten dat aanstaande E3 de belangrijkste ooit zou gaan worden en dat de ontwikkelaars een hele goede show hebben voorbereid. In de weken die volgden ging het gerucht dat Cyberpunk 2077 wellicht wel eens speelbaar zou zijn op de E3 van 2019. En dat gerucht is gedeeltelijk waar. Wat mogen we nu precies verwachten?

Marcin Momot is Lead Community bij CD Projekt Red en heeft via Twitter laten weten dat Cyberpunk 2077 speelbaar getoond zal gaan worden aan het publiek in bioscoopzalen. Hoewel het niet uitgesloten is op basis van deze tweet, lijkt het helaas onwaarschijnlijk dat bezoekers van de E3 met de controller in de hand lekker zelf met Cyberpunk 2077 aan de slag kunnen. Er vinden echter ook besloten meetings plaats met de pers. Of de pers wel al van de game kunnen gaan proeven is nog onbekend. We houden jullie op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Bellamy
Bellamy
3 jaren geleden

Ben benieuwd!