Op 26 september 2023 kwam Cyberpunk 2077: Phantom Liberty uit. De uitbreiding is sindsdien veel gespeeld, blijkt uit een persbericht van de ontwikkelaars.

Cyberpunk 2077 kwam in december 2020 uit. De lancering van de game was niet het succes waar de ontwikkelaars op gehoopt hadden. De game kende de nodige performance problemen en het team heeft hier veel kritiek op gekregen. CD Projekt RED beloofde de game te blijven ondersteunen en van updates te voorzien. En zo geschiedde.

Ruim drie maanden geleden kwam dan ook de ‘2.0 update’ uit en werd de eerste DLC genaamd Phantom Liberty gelanceerd. De DLC werd zeer goed ontvangen. Ook op de redactie waren we erg over de uitbreiding te spreken, zoals je in onze Phantom Liberty-review hebt kunnen horen. Het succes van Phantom Liberty wordt teruggezien in de cijfers.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty is in de eerst drie maanden na release door meer dan 5 miljoen spelers gespeeld. Een flink aantal voor een DLC. Goed nieuws dus voor de ontwikkelaars die afgelopen jaren hun ziel en zaligheid in de game zijn blijven stoppen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties