Er waait een gerucht door de gaming industrie dat Baldur’s Gate 3, de succesvolle RPG van Larian Studios, zijn weg zou vinden naar Xbox op 6 december 2023. Zou het dan eindelijk zo ver zijn?

De bron van dit gerucht is een bekende leaker, eXtas1s, die eerder al een schot in de roos had met de release datum van Forza Motorsport. Nu fluistert dezelfde stem dat, “als de playtests volgens plan verlopen”, deze datum “het huidige doel is voor de Xbox-versie van het spel”.

Maar, zoals altijd met dit soort geruchten, neem het met een korreltje zout tot de officiële bevestiging er is. Toch, als je zit te popelen om Baldur’s Gate 3 op je Xbox te spelen, kan het geen kwaad om alvast wat vakantiedagen te reserveren voor begin december. Je weet maar nooit.

En voor degenen die al verdiept zijn in de wereld van Baldur’s Gate 3, is er meer goed nieuws. Spelers hebben een manier gevonden om een evil companion te rekruteren tijdens een ‘goede’ playthrough door haar in een schaap te veranderen. Ja, je leest het goed. En dat is nog maar een van de vele verbeteringen die de game heeft gezien met de komst van Patch 4.

Met deze update kunnen spelers nu het uiterlijk van huurlingen aanpassen bij het rekruteren en is er een kleurenblindmodus toegevoegd. Het lijkt erop dat Baldur’s Gate 3 zich blijft ontwikkelen en verbeteren, klaar om spelers op Xbox een ervaring te bieden die wellicht nog geen enkele game dit jaar heeft kunnen bieden. Dus, houd je ogen open en je controllers gereed voor wat misschien wel – op de valreep – de grootste release van het jaar kan worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties