De geruchten blijken waar. Uitgever CI Games heeft bevestigd dat twee van hun games aan Xbox Game Pass toegevoegd zullen worden.

Via een financiële website heeft CI Games laten weten tot een overeenkomst met Microsoft gekomen te zijn. De overeenkomst zou gaan over Lords of the Fallen en Sniper: Ghost Warrior Contracts 2. Beide games moeten in de loop van 2024 aan de abonnementsservice toegevoegd gaan worden.

Lords of the Fallen, ontwikkeld door Hexworks, is een donker fantasie soulslike spel dat in oktober 2023 werd gelanceerd en lof ontving van zowel critici als spelers. Het spel onderscheidt zich met een unieke dual worlds-mechanic, waarmee spelers tussen twee rijken kunnen wisselen om nieuwe paden, vijanden en geheimen te ontdekken.

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, het zesde deel in de Sniper: Ghost Warrior-reeks, wordt door CI Games beschouwd als het meest uitdagende spel in de franchise. In de rol van huurmoordenaar Raven reis je naar het Midden-Oosten om een reeks doelwitten uit te schakelen. Met behulp van stealth en natuurlijk langeafstandswapens wordt het jouw missie om een crimineel syndicaat in het gebied ten val te brengen en gerechtigheid te brengen.

Een exacte datum voor de release van beide games in Xbox Game Pass is nog niet bekend. Ik zet mijn geld in op de laatste weken van mei en begin juni. En jullie?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties