Game waar veel ophef over was krijgt releasedatum voor Xbox

Inspector Gadget: Mad Time Party toont haar reveal trailer. De game is binnenkort op de Xbox te spelen, maar de aankondiging is niet zonder slag of stoot gegaan.

Het was een hele rel een maand of twee geleden. Uitgever Microids liet via Twitter weten niet zeker te weten of Inspector Gadget: Mad Time Party wel naar de Xbox zou komen: ‘If the demand is strong enough we will consider the possibility of offering the title on Xbox’. Het gevolg was een stroom van kritiek naar de uitgever, ongenuanceerde kritiek, zoals we de gaming community op social media kennen. Ook wij waren kritisch op de uitspraak van de uitgever, zoals je hier hebt kunnen lezen.

Na de stroom aan kritiek heeft de uitgever aangegeven een Xbox release te zullen overwegen. Nu, twee maanden verder, kondigt de uitgever een releasedatum voor Xbox aan. Inspector Gadget: Mad Time Party zal vanaf 14 september 2023 te spelen zijn, in bovenstaande reveal trailer kun je alvast een eerste indruk krijgen.

Of ik de game zelf ook ga spelen betwijfel ik. De laatste paar games uit de koker van Microids waren dusdanig slecht dat ik eerst maar eens even een paar reviews ga afwachten, voordat ik eventueel in de huid van één van mijn jeugdhelden ga kruipen. Ga jij met de game aan de slag?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties