Voormalig Dragon Age-ontwikkelaar kondigt nieuwe game Eternal Strands aan

In een reveal trailer kunnen gamers een eerste blik werpen op de nieuwe game van Mike Laidlaw.

De voormalig Dragon Age-ontwikkelaar heeft een tijd geleden Yellow Brick Games opgericht. Het was vooralsnog onbekend waar de kersverse studio aan werkt, maar met de release van Eternal Strands reveal trailer is daar verandering in gekomen.

Eternal Strands wordt een actie-RPG game. Na het zien van de eerste beelden ben ik persoonlijk wel enthousiast. De game heeft mijns inziens iets weg van Immortals Fenyx Rising meets Shadow of the Colossus. De grote gigantische wezens waar tegen gevochten moeten worden doet aan Shadow of the Colossus denken. Het stijltje, de magie en de manier waarop het character in de eerste beelden door de wereld beweegt hebben overeenkomsten met Immortals Fenyx Rising.

In het persbericht van de ontwikkelaars wordt het volgende beschreven:

Speel als Brynn, een jonge maar dappere Weaver, vastbesloten om het culturele thuis van haar volk te herstellen. Gebruik krachtige magische vaardigheden en een arsenaal aan magische wapens en neem het op tegen verschillende vijanden, van mensachtige wezens tot torenhoge beesten. Gebruik de omgeving en temperatuur in je voordeel in gevechten tegen verschillende soorten fabelachtige wezens. Gebruik bijvoorbeeld de vurige adem van een draak tegen vijanden bedekt met ijs. Beklim elk oppervlak en gebruik je magische vaardigheden om nieuwe paden te creëren. Verken de wereld op je zoektocht naar de verloren mysteries van de Enclave en daag op je reis enorme reuzen uit.

Eternal Strans heeft nog geen concrete releasedatum gekregen. Naar verwachting wordt de game in de loop van 2025 uitgebracht voor de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties