Details bekend over de expansions van Middle-Earth: Shadow of War

De game Middle-Earth: Shadow of War is net uit en ik ben er redelijk enthousiast over in mijn review. Er is nu ook bekend geworden wat er in de Expansion Pass zit en dus eindelijk duidelijk waarom je dan een Deluxe Edition van de game zou moeten kopen.

Er zitten in de basegame genoeg speel uren om je te vermaken, dus wat dat betreft mis je nu geen Expansion Pass waar je meer DLC bij krijgt. Maar goed, als je dus zo’n Expansion Pass hebt, wat krijg je dan?

Ergens volgende maand en in december worden nieuwe stammen van Orcs geïntroduceerd, namelijk de Slaughter Tribe (november) en Outlaw Tribe (december). In deze DLC vind je nieuwe forten met nieuwe troonkamers, monumenten en outposts. Uiteraard zullen er Epic en Legendary orcs zijn om te verslaan zodat je betere items kan krijgen als loot. Over loot gesproken, er komen ook nieuwe Legendary gear-stukken aan. De Slaughter Tribe bestaat uit ”de meest bloeddorstigen in Mordor” en de Outlaw Tribe hebben een diepe verachting jegens buitenstaanders alsmede de Lord of Mordor.

Maar wacht, er komt ook verhaal bij kijken!

In het nieuwe jaar, februari 2018 kan je aan de gang met het Blade of Galadriel verhaal waar je als Eltariel speelt (spelers van de game weten wie dit is) en waar je het opneemt tegen de Nazgûl. Verwacht dus een nieuwe speelstijl met andere gevechtskunsten, gear, maar ook 8 nieuwe Legendary Orcs, character skins en natuurlijk een eigen verhaallijn.

Daarna gaan we naar mei 2018 om het Desolation of Mordor-verhaal te spelen. In dit verhaal spelen we met Baranor, de kapitein van Minas Ithil (ik ga verder niks zeggen in verband met spoilers). Met hem zal je samen met onze favoriete dwerg en tevens jager Torvin een nieuwe regio verkennen, namelijk Lithlad, een woestijnachtige regio. Aldaar kan je nieuwe gear maken en huurlingen inzetten om een eigen menselijk leger te maken. Je moet vechten om te overleven als mens zonder extra krachten van een ring.

Wil je meer zien, bekijk dan de trailer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties