Het is één van de beste periodes om games te kopen: Black Friday! Games uit alle genres, nieuw en oud, gaan voor lage prijzen over de virtuele toonbank. Ook dit jaar is de lijst weer enorm. Zit er nog wat voor jou tussen?

De Black Friday deals zijn weer live en tot 30 november kun je jouw favoriete games in de Xbox Store voor een zacht prijs oppikken. Meer dan 900 games zijn in de aanbieding. We noemen er enkele: FIFA 23 (€41,99), Gotham Knights (€44,99), Dying Light 2 (€34,99), LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (€29,99) of Assassins Creed Valhalla (€23,09). De lijst is eindeloos, je backlog en portemonne schreeuwen ‘doe het niet’, maar sommige deals zijn natuurlijk te mooi om te laten liggen.

De complete lijst met deals kun je hier vinden. Om je een beetje door de eindeloos lange lijst heen te helpen, lees je hier de games die we op basis van de XBNL-review score willen adviseren (klik op titel voor de review):

Uit een lijst van +900 games moeten we keuzes maken en misschien missen er nog wel pareltjes in de lijst. Waarschijnlijk wel. Laat het ons vooral weten!

Welke games ga jij deze Black Friday aanschaffen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments