Review: Little Nightmares 2 – unieke game ervaring!

In 2017 wist Tarsier Studios met Little Nightmares te verrassen. De verwachtingen voor deel 2 waren dan ook een stuk hoger, mede omdat het voorlopig de laatste game uit de franchise zal zijn. Tarsier Studios wil namelijk met nieuwe games aan de slag en het is nog onduidelijk of uitgever Bandai Namco een andere studio vraagt om met de franchise verder te gaan. Voor nu is Little Nightmares 2 dan ook het slotstuk. Knalt de franchise er met een big bang uit?

Afgelopen week kwam Little Nightmares 2 uit. Een game waar ik al lange tijd naar uit keek. Met Little Nightmares (2017) heb ik me destijds behoorlijk vermaakt. Het Little Nightmares universum is zeer sfeervol neergezet en de wijze van verhaalvertelling kan me behoorlijk bezig houden. Toch heb ik op deel 1 de nodige op- en aanmerkingen. Zo vind ik de variatie in gameplay aan de matige kant en voelen de controls nogal cluncky aan. Er is dus ruimte voor verbetering en de vraag is dan ook of Little Nightmares 2 de voorganger weet te overtreffen. Een schot voor de boeg:

Ja! Little Nightmares 2 is in vele opzichten een betere game. In bovenstaande video review bespreken Jeff en ik wat Little Nightmares 2 zo goed maakt. We bespreken iets over de achtergrond van deze franchise en de ontwikkelingen die de franchise door heeft gemaakt. Ook bespreken we wat de gameplay uniek maakt en hoe het met de sfeer van de game gesteld is. We sluiten af met de vraag of de game die je in 4 – 6 uur uit kunt spelen ook de gevraagde 30 euro waard is. Dus ga er even goed voor zitten en laat zeker ook even wat jij van de game vindt!

RECENSIES OVERZICHT
Review: Little Nightmares 2 - unieke game ervaring!
9.0
review-little-nightmares-2-unieke-game-ervaringVoor drie tientjes haal je een unieke game in huis. Little Nightmares 2 kenmerkt zich door de enorm sfeervolle levels, fantastische audio, uitdagende en gevarieerde puzzel- en platform actie. Op verschillende punten weet deze nieuwe game van Tarsier Studios haar voorganger te overtreffen. Dat de game kort van duur is kun je zowel als kritiek als compliment opvatten. In alle creepiness en lugubere scenes blijkt het namelijk heerlijk vertoeven. Little Nightmares 2 is in vele opzichte een must play! </br> </br> <b>Plus:</b> </br> - Audio </br> - Level design </br> - Variatie in puzzel- en platforming </br> - Sfeervolle setting</br> - Uitdagende gameplay </br> - Unieke game </br> </br> <b>Min:</b> </br> - Weinig content </br> - Voelt soms hit or miss in platform actie</br>
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments