De preview members gaan hem de komende week weer krijgen, de beroemde update of updates, als het even tegen zit.

De eerste serie wordt op dit moment uitgerold. Systeem software update nummer xb_rel_1508.150712-2200 zal voor de preview members op het scherm gaan komen. Deze update is niet wereldschokkend en past een aantal kleine veranderingen toe. De veranderingen zitten allemaal onder de motorkap dus jij, als gebruiker, zal er niet heel veel van zien. Hier de problemen die in de komende update worden aangepakt:

  • Mass Effect Backward Compatibility: als je met het gebruik van de Snap functie, Mass Effect via Twitch streamt , komt er een zwarte balk in beeld.
  • Turtle Beach Elite 800X headset: gebruikers van de headset kunnen de host van de party niet meer horen als er van party gewisseld wordt.
  • Xbox Fitness: het vervolgen van dit programma via de Instant-On instelling, zorgt ervoor dat je een bevroren Kinect afbeelding ziet en de Kinect niet meer werkt.

De kans is dus groot dat je meerdere updates te zien gaat krijgen. Wil je meedoen aan dit Preview Programma, laat dan je Gamertag in de comments achter zodat andere preview members je kunnen uitnodigen.

Even ter overvloede, een preview member is een beta-tester en niet een soort eretitel waarmee je eerder toegang hebt tot bepaalde content. Het programma is erop gericht dat je voor Microsoft het één en ander uittest en daardoor eerder toegang hebt tot nieuwe, nog niet gereed zijnde, onderdelen.

 

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Jelle
Jelle
7 jaren geleden

gamertag: jellejans

Zomaareven
Zomaareven
7 jaren geleden

Kan iemand mij uitnodigen voor het Xbox preview member te worden. Wil graag de update’s eerder uittesten. Mijn gamertagg is Harryvink.

Alvast bedankt

Martin Katerberg
Martin Katerberg
7 jaren geleden

Harry en Jelle voeg mij maar ff toe Brotic is de naam. Dan nodig ik jullie uit.