Het is weer tijd om wat games aan te kondigen die je lekker in je Game Pass kan gaan spelen. Check ons verhaal en kijk of er iets voor je bij zit.

Dit is niet de eerste keer dat GTA 5 op de service staat, de laatste keer was in 2021, toen het er maar drie maanden op stond. GTA 5 is vanaf vandaag beschikbaar op Game Pass, dus als je het zelf nog niet hebt gespeeld, kun je dat nu doen zelfs via om te streamen via de cloud. We zien ook de actie-RPG Sword and Fairy: Together Forever op de Pass verschijnen. Je kunt het op de Chinese mythologie geïnspireerde spel spelen op cloud, console en pc.

De volgende op 6 juli is McPixel 3, een point-and-click avonturenspel waarin “de titelheld de ene na de andere ramp afwendt met onconventionele maar vermakelijke methoden om de boel op stelten te zetten”. Je kunt dit spel spelen op de cloud, console en pc.

Op 11 juli kun je Common’hood spelen op de cloud, console of pc. Dit is een “simulatiespel voor krakersnederzettingen” met een grote focus op community. Je moet voor je krakervriendjes zorgen terwijl je machines opstelt om het zware werk te doen en een boerderij opzet om iedereen van eten te voorzien.

Exoprimal, Capcoms grote aankomende dinosaurusgame, komt op 14 juli als day-one titel naar Game Pass. Met een mix van PvE- en PvP-gevechten moet je het opnemen tegen belachelijke hoeveelheden dinosaurussen terwijl je dikke mech-pakken draagt. Je moet er maar lol in hebben.

Op 18 juli, komt Techtonica op cloud, console en pc uit, wederom als een day-one titel. Techtonica speelt zich af onder de oppervlakte van een buitenaardse planeet en is een first-person fabrieksautomatiseringsspel (drie keer woordwaarde) in de geest van Satisfactory welke je alleen of in coöp kunt spelen.

Op dezelfde dag komt ook The Cave naar Game Pass op console en in de cloud. In The Cave, gemaakt door de maker van Monkey Island en Double Fine, stel je “je team van drie samen uit zeven onwaarschijnlijke avonturiers, elk met hun eigen unieke persoonlijkheden” en daal je af in de diepten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties