In april van dit jaar kwam Star Wars Jedi: Survivor voor de Xbox Series X|S uit. Met een nieuwe aankondiging gaat echter een grotere groep gamers bereikt worden.

De ontwikkelaars van Star Wars Jedi: Survivor kondigen aan dat de game nu ook naar de Xbox One, de vorige generatie consoles, gebracht wordt. Hierdoor hoopt EA een grotere groep gamers te bereiken.

Dankzij de kracht van deze legendarische franchise en de vraag vanuit de gemeenschap, heeft ons team zich gecommitteerd om deze Jedi-ervaring naar PlayStation 4 en Xbox One te brengen.

EA CEO Andrew Wilson tijdens een bijeenkomst

Een mooie ontwikkeling. De game heeft ook op onze redactie voor het nodige plezier gezorgd, zoals je in onze review hebt kunnen lezen. Niet alles aan de game was echter koek-en-ei. De game liet nogal forse performance problemen zien. Tegelijk met de aankondiging voegt EA dan ook toe:

Extra prestatieverbeteringen voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S blijven een topprioriteit bij Respawn, en het team zal meer informatie delen zodra de volgende update gereed is.

Het is nog onduidelijk wanneer de game op de Xbox One te spelen zal zijn. Hoe dan ook, goed nieuws voor fans van de franchise! Uiteraard brengen we je op de hoogte wanneer een releasedatum bekend gemaakt wordt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties