Het is weer tijd voor een nieuwe poll. Laat je horen!

Terwijl de ene helft van de gaming community begin dit jaar multiplayer game Palworld aan het spelen was, was de andere helft voor democratie aan het vechten in Helldivers 2. Een stukje achtergrond: Palworld is exclusief op de Xbox en PC te spelen, Helldivers 2 is exclusief op de PlayStation en PC te spelen.

De laatste week gaat het gerucht dat er gesprekken zouden zijn om Helldivers 2 ook op de Xbox uit te brengen. De geruchten komen van ‘insiders’, maar goed, dat is tegenwoordig een soort van loze term geworden dus kijk zelf maar even hoeveel waarde je hier aan hecht. De geruchten zijn in ieder geval niet door officiële partijen bevestigd.

Persoonlijk kan ik me wel voorstellen dat gesprekken over het lanceren van Helldivers 2 op Xbox gevoerd worden. Het is niet echt een titel die het PlayStation platform definieert en het lijkt me ook niet echt een game waarvoor gamers een PlayStation in huis zouden halen. Vanuit een community perspectief zou ik me juist goed voor kunnen stellen dat de game multiplatform uitgebracht wordt. Hierdoor kunnen meer spelers bereikt worden en dat kan de game ten goede komen.

Of er ook plek is voor nóg een online multiplayer game op de Xbox is echter maar de vraag. Het platform van Microsoft puilt in tegenstelling tot PlayStation uit van de online multiplayer games uit eigen koker. Toch denk ik dat er wel een plekje voor Helldivers 2 is. In ieder geval hoor ik veel positieve geluiden binnen de XBNL Discord en zou ik de game zeker wel een kans willen geven.

Wat vinden jullie? Zou Helldivers 2 op de Xbox uitgebracht moeten worden?

Zou jij Helldivers 2 graag op de Xbox spelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties