We hadden op diverse social media kanalen natuurlijk al het een en ander langs zien komen, maar Microsoft heeft bevestigd dat ze op 23 juli de Xbox Games Showcase gaan houden.

Dat heeft de gigant uit Redmond op Twitter laten weten.

Tijdens dit event zal Microsoft naar verwachting een flinke hoeveelheid first party games, zoals de nieuwe Halo en Forza Motorsport, aan de wereld gaan tonen. Veel fans hopen ook dat ze daar een prijs gaan droppen voor de nieuwe Xbox Series X, maar volgens onder andere Tom Warren van The Verge zullen ze dit niet gaan doen.

Dat Microsoft het niet over de prijs gaat hebben lag ook al in de lijn der verwachtingen. Het event in juli gaat zich dus puur op de games voor de nieuwe console focussen. Volgens de geruchten wordt er een maand later in augustus nog een event gehouden. Tijdens dit event zou dan de prijs voor de Series X bekend moeten worden en ook zou dan de Project Lockhart / Series S onthuld worden.

Voordat het echter zover is mogen we ons eerst gaan verheugen op een show vol games. De Xbox Games Showcase wordt dus gehouden op 23 juli en zal beginnen om 18.00 uur Nederlandse tijd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments